Register

Auteur Topic: Witte Leeuwen Kooi Sponsoren  (gelezen 158 keer)

jager

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 162
    • Bekijk profiel
Witte Leeuwen Kooi Sponsoren
« Gepost op: januari 08, 2019, 08:46:23 »
De grote geldschieters:

SENIOR WITTE LEEUWEN
Iskes Towage and Salvage
Iskes Towage and Salvage uit IJmuiden is een van de weinig overgebleven Nederlandse sleepvaart-ondernemingen. Dit op en top IJmuidense bedrijf ziet u dagelijks op het Noordzeekanaal haar sleepkunsten vertonen.
http://www.iskestugs.nl

Swanlake consultants
Swanlake Consultants is het consultancy bureau van waaruit Chris B. van der Zwan zijn verschillende belangen bestiert. De informele investeerder timmert momenteel o.a. aan de weg als commissaris van Mammoet Salvage.

WITTE LEEUWEN SPONSORS
Cornelis Vrolijk
Cornelis Vrolijk’s Visserijmaatschappij BV is a daughter company of Cornelis Vrolijk Holding BV. Together with our two European partners, North Atlantic (Holdings) Limited of Caterham (UK) and France Pélagique SARL of Paris (France), we operate seven pelagic freezer trawlers in European and West-African waters. Cornelis Vrolijk Holding BV is a partner in shrimp fishing company Atlantic Shrimpers Limited (Nigeria) also.
www.cornelisvrolijk.eu

Havenbedrijf Amsterdam NV
Namens de gemeente beheert, exploiteert en ontwikkelt Haven Amsterdam de ruim 1.900 hectare haventerrein en 600 hectare vaarwater.
Ook is Haven Amsterdam verantwoordelijk voor een vlotte, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer van 40 kilometer buiten de kust bij IJmuiden tot aan de Oranjesluizen.
Daarnaast regisseert Haven Amsterdam op een duurzame manier de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid in Zeehavens Amsterdam (de havens van Amsterdam, Zaanstad, Beverwijk en Velsen/IJmuiden).
www.portofamsterdam.nl

MPM oil company
Telstar en MPM International Oil Company hebben overeenstemming bereikt over het hoofdsponsorschap van de Witte Leeuwen. MPM International Oil Company is een toonaangevende leverancier van smeermiddelen in Nederland en verwerft een steeds grotere positionering op de internationale markt. Michiel van Wilgen, managing director van MPM, is gezwicht voor het plan van Telstar. Binnen dit plan, waarbij Telstar nadrukkelijk werkt aan verbetering van de sportieve resultaten, straalt de club uit ‘gesmeerd’ het nieuwe seizoen in te willen. “Daarnaast is de sfeer en toegankelijkheid van de business omgeving bij Telstar er één die mij hartverwarmend overgekomen is”.
Commercieel directeur Steef Hammerstein ziet de overeenkomst met MPM als een geweldige kans om met elkaar een mooi relatie op te bouwen en te groeien tot grote hoogtes. “ De opzet zoals wij die nu kiezen met MPM sluit naadloos aan op onze nieuwe marketingplannen binnen de club. Het is nu aan ons om te laten zien dat wij een relatie als MPM waard zijn”.
www.mpmoil.nl

Best Global Logistics
Best Global Logistics biedt u een breed scala aan logistieke diensten. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die op zoek zijn naar een allesomvattende logistieke partner. Wij bedienen verschillende industriële sectoren met gespecialiseerde ervaring. Onafhankelijk, Nederlands en innovatief. Zo kunnen wij ons zelf beschrijven.

Door middel van de integrale samenwerking met zowel onze leveranciers als onze klanten, en ons hoog opgeleide team kunnen wij u professionele service bieden tegen concurrerende tarieven. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten, ons motto is dan ook: ‘What is said will be done’
http://www.bestgloballogistics.nl

Ruitenheer BV
U wilt een gevel die uitnodigend straalt, een vloer die het licht van buiten weerspiegelt en een gastvrije receptionist met een beveiligingsachtergrond?

Ruitenheer levert totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud. Gevelonderhoud, schoonmaak, sanitaire voorzieningen, schilderwerk, beveiliging en calamiteiten. Alles op het gebied van onderhoud en service voor uw pand onder één dak. Dat bespaart u tijd en geld!
https://www.ruitenheer.nl

JUNIOR WITTE LEEUWEN
IJmond Transport Groep
IJmond Transport Groep B.V. (IJTG) is ontstaan in 1984 uit een fusie van twee vervoersondernemingen; te weten Blauwband Express (opgericht in 1946) en de Coöperatieve Vervoersonderneming IJmond Transport Groep U.A. (opgericht in 1961).
IJTG heeft sinds de oprichting gewerkt als een samenwerkingsverband waarbij de aandeelhouders (70 transportbedrijven uit de regio Noord Nederland) een belangrijke rol speelden in de uitvoering van transporten. Kortom een B.V. met een coöperatief karakter.
www.ijmondtransportgroep.com

Primstar B.V.
Based in H.I. Ambacht Holland, Primstar B.V. is the exclusive marketer and distributor of the PRIM 7*STARS brand of wild seafrozen products, which are produced, packed, and exported by Atlantic Shrimpers Limited in Nigeria.
After over 20 years of promoting seafood Primstar B.V. finds itself amongst a niche group of companies that are able to offer seafrozen products which are totally free of antibiotics and 100% caught in the wild.
www.primstar.com

Staalwerk B.V.
Staalwerk BV is al 50 jaar een begrip in de IJmond. Ten behoeve van de zware industrie, de maritieme industrie en de visserij leveren zij maatwerk op het gebied van o.a. machinebouw, constructie, montage, revisie- en modificatiewerkzaamheden.
www.staalwerk.com

Ovenbouw Holland groep
Ovenbouw Holland groep is georganiseerd op basis van flexibiliteit en gebruikmakend van de uitgebreide ervaring van het personeel. Klanten krijgen een contactpersoon binnen het bedrijf toegewezen, teneinde vlotte communicatie en flexibele samenwerking te waarborgen. Het beste team van uiterst vakkundige metselaars en ervaren toezichthouders wordt voor ieder project op zich samengesteld, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de specifieke eisen van het project en de klant..
www.ovenbouwholland.nl/

COMMUNITY PARTNER
Tata Steel BV
Tata Steel is onderdeel van Tata Steel Group en is de op één na grootste staalproducent in Europa. Tata Steel zet zich – door middel van zijn Community Partnership Programma – in voor de lokale gemeenschap door initiatieven te steunen die het economische- en sociale welzijn bevorderen van de directe omgeving. Het Community Partnership Programma van Tata Steel heeft als thema ‘Future Generations’ waarmee het staalbedrijf ernaar streeft het welzijn van de jongeren in de omgeving positief te beïnvloeden. Ook Telstar heeft de sociaal- en maatschappelijke belangen van de jeugd in de IJmond hoog in het vaandel staan. In Telstar ziet Tata Steel dus de perfecte match en maken zij zich samen hard voor de jongeren uit de omgeving. De samenwerking tussen Telstar en Tata Steel bestaat onder andere uit het ondersteunen van ‘Playing for Succes’, een programma waarin jongeren met leerachterstanden worden gecoacht en het organiseren van diverse clinics voor de jeugd uit de omgeving. Op deze manier worden jongeren gestimuleerd actief te werken aan een gezonde levensstijl. Sport en spel zijn belangrijk voor een goede gezondheid maar dragen ook bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.Voor meer informatie over het omgevingsbeleid van Tata Steel, ga naar www.tatasteel.nl

STADIONSPONSOR
Rabobank IJmond Stadion
Betrokken, dichtbij en toonaangevend. Dát is de Rabobank. Bij ons staat u centraal. Want wij streven naar een duurzame relatie met onze relaties én onze omgeving. Zo dragen we graag bij aan lokale economische ontwikkelingen, nemen wij deel aan lokale netwerken en sponsoren wij lokale initiatieven. Sinds januari 2016 is Rabobank IJmond naamgever van het stadion van de Witte Leeuwen.
www.rabobank.nl

SHIRTSPONSOREN
Riwald Recycling
Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. Riwald Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van schroot en non-ferro metalen en heeft 3 vestigingen in Nederland.Dankzij de efficiënte werkwijze en de verwerking in eigen beheer nemen wij aan vooraanstaande plaats in binnen de recyclingsbranche, zowel qua capaciteit als wat betreft de concurrentiepositie.

Bluetrace
Bluetrace is een connectivity provider en gespecialiseerd in het verbeteren van de service en het klantcontact van bedrijven. We hebben veel klanten in de recreatie- en sportbranche. Onze expertise reikt dan ook van het verbeteren van de service en het aanbod van campings tot het verbeteren van fan engagement voor sportclubs. Dit doen wij middels het leveren en onderhouden van WiFi-netwerken en applicaties, met daarbij komende aanvullende diensten.

EMR
“Onze kernactiviteiten worden door een keur aan gespecialiseerde divisies ondersteund, waaronder industriële zuivering, totaal afvalbeheer, scheepssloop, het bedienen van plaatselijke overheidsdiensten, soldeerproductie, verkorrelingsfaciliteiten voor kabels, koper en aluminium en milieu-consultancy. Ook werken wij er via onze eigen en onze joint venture-activiteiten aan om een ‘zero waste’ (afvalloos) bedrijf te worden.”

Cargo Masters

Total Timber B.V.
Total Timber is een gespecialiseerde importeur en voorraadhoudende groothandel van met name niet tropische houtsoorten.

KLEDINGLEVERANCIER
Kelme Nederland